Vælg de rigtige diamantklinger

Står dit projekt og mangler et værktøj til at skære i tunge materialer? Med de helt rigtige diamantklinger, kan du skære i materialer som beton, granit, mursten og meget andet. Med klinger i prof kvalitet kommer den erfarne håndværker langt.

Er du på jagt efter et sæt gode diamantklinger? Hos Staring A/S har vi en bred vifte af kvalitets sikrede klinger, der passer dit behov. Starings klinger fås i flere varianter. Vi kan imødekomme alle slags krav til materialer, hastighed og styrke. 

Hvilke diamantklinger skal tilføjes til din samling

Når du skal finde den rigtige klinge, skal du overveje hvor du skal bruge den. Starings klinger fås med uafbrudt eller segmenteret kant. Du kan få klinger til beton, fliser, kopsten og meget andet. Staring har klinger til et hvert materiale.

Du kan også købe et sæt til beton, universal, maling, blød og støv fanger. Dette giver effektiv slibning af ujævne overflader og fjerner gammel belægning, såsom maling, epoxy og lim. Diamant kopstenene kan anvendes til våd- og tør slibning. Udstyrets levetid forlænges hvis du lader det køle ned regelmæssigt. 

Staring A/S har en bred vifte af diamantklinger. Vi garanterer dig for, at vi kan finde en løsning, der passer til dit behov. Vi har udstyr til dig, uanset hvad du har brug for at klingen skal bruges til. Vi finder frem til hvad din perfekte løsning er. Vi har i 60 år skaffet os en stor ekspertise inden for udstyr, maskiner og andet til bygge- og anlægs branchen.

Har du brug for de helt rigtige diamantklinger? Ønsker du en samtale om Staring A/S og vores service? Eller har du spørgsmål om vores produkter eller dine behov? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 56 88 72 eller på mail: staring@staring.dk – Vi ser frem til at høre fra dig!