Sikkerhedsudstyr

Staring Sikkerhedsudstyr: Kvalitet og beskyttelse til professionelle!

Når det kommer til sikkerhedsudstyr, så “har Staring din ryg”, og dine knæ. Vi har alt fra betonsko, knæbeskyttere og knæliggerstole i sortiment. Starings produkter skiller sig fra mængden ved høj kvalitet og mange års erfaring indenfor sikkerhedsudstyr. Vores sikkerhedsudstyr er nemlig special-import af mærket RUBI, kendt for ekspertise og kvalitet.

Læs mere

Betonskoene er designet med en glat sål, der tillader brugeren at betræde keramiske fliser efter lægning, eller betongulv efter påførelse – simpelthen ved at distribuere vægten til et større område. Dette er afgørende for professionelle fliselæggere eller entreprenør, der ønsker at opnå en fejlfri finish og undgå unødvendige reparationer.

Knæbeskyttere er uundværligt udstyr til fliselæggere og fagfolk, der arbejder med langvarigt pres på knæene. Vores knæbeskyttere både lindrer, beskytter, giver komfort og reducerer belastningen, ved arbejde i længere tid på knæene. Med perfekt ergonomisk design og silikoneindlæg af gel, giver vores knæbeskyttere maksimal beskyttelse og komfort for brugeren.

Det er vigtigt at for os at kunne honorere den enkelte brugers behov. Derfor er vores professionelle knæbeskyttere udstyret med justerbar øvre fastgørelse og ekstra bred gummi for greb og pasform til brugerens kropsbygning. Dette er din garanti for behagelig og sikker pasform, selv under intense arbejdsforhold.

Vores produkter har allerede gjort en betydelig forskel for mange fagfolk inden for bygge- og anlægsbranchen. Deres kvalitet, holdbarhed og beskyttelsesegenskaber gør dem til det foretrukne valg blandt professionelle.

Har du specielle behov eller forespørgsler ud over det, du finder her på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning. Vi vægter nemlig kundesupport og service højt hos Staring.

Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi dig med at udføre dit arbejde skånsomt, sikkert og effektivt.