Kemi rengøring

Ren fornøjelse, med ren samvittighed. Staring er nr. 1 når det kommer til rengøring af beton!

Hvordan holder jeg mit betonværktøj funklende rent? Hvor finder jeg markedets bedste betonfjerner? Har du stillet dig selv disse spørgsmål, så behøver du ikke længere at lede efter svar. Hos Staring har vi nemlig specialiseret os i kemirengøring indenfor byggebranchen, med fokus på effektiv rengøring af beton, mørtel og cement. Kombinerer du vores brede udvalg af svampe med Staring Easy Hammer betonfjerner, må selv det hårdeste, ophobede materiale give op.

Læs mere

Staring Easy Hammer er ikke uden grund kendt som markedets bedste betonfjerner. Dette produkt i gelform kommer i dunke af 5, 10 og 20 liter. Derudover kan Easy Hammer leveres som 200 liters tromle samt 1000 liters palletank. Så uanset hvilken mængde du har brug for, så levere vi inden for få dage. Som tilbehør til alle mængder Easy Hammer medfølger vores praktiske 5 liters sprøjte.

Staring Easy Hammer er miljøvenlig og skader ikke gummi, glas, aluminium, lakerede eller umalede overflader. Det betyder, at du kan fjerne betonrester let og effektivt uden at skulle bekymre sig om at skade andre materialer. Det er dog vigtigt at du tester Staring Easy Hammer på et lille område først. På denne måde ser du effekten inden det benyttes på større overflader. Easy Hammer betonfjerner må ikke bruges på marmor og andre kalkholdige produkter og det er påkrævet, at der altid rengøres grundigt efter brug for at undgå misdannelser.

Rengør betonrester

Vi har modtaget stor positiv respons fra vores kunder, når det kommer til brugen af Staring Easy Hammer. Denne betonfjerner rengør betonrester fra de fleste overflader uden besvær. Du vil blive imponeret over, hvor nemt der er at arbejde med.

En vigtig fordel ved at holde betonmaskiner rene i bunden er, at det forlænger levetiden enormt. Ved at fjerne betonrester regelmæssigt undgår du ophobning, der kan forårsage skader og nedbrydning af dit udstyr. I sidste ende sparer du både tid og penge.

Det skal være både nemt og sikkert at rengøre i bund – og ved at bruge vores betonfjerner og svampe forlænger du levetiden på dine blandemaskiner, værktøjer og betonbiler.

Kontakt os i dag for at få mere information så finder vi den rette løsning til dig. Vi har ekspertisen inden for kemirengøringer og er klar til at hjælpe.