Transportbånd til de fleste behov

Transportbånd fra Staring A/S sætter en helt ny standard for bruger mulighederne. Med Starings produkter får du et flyt bart transportbånd i en smart og solid konstruktion, som kan flytte materialer i begge retninger. De kan justeres i højde og hastighed. Dermed er de oplagt til brug i både kvist og kælder.

Rengøringen af transportbåndet er næsten helt fjernet. På siderne af båndet er en filt kant monteret. Denne kant slutter tæt til gummi båndet. Det forhindrer materialet i at trække ind til undersiden af båndet. 

Transportbånd der er effektivt og sikkert

Maskinernes mange muligheder og efficiens viser sig ved at det er muligt at anvende transportbåndene til både at flytte materiale og tilføre nyt uden manuelt at skulle dreje båndet. Det betyder at arbejdet kan klares enemand og gør de mobile og flytbare transportbånd ekstremt praktiske. Den lukkede side profil sikrer en ekstremt høj belast barhed, samtidig med at sikkerhed er i top.

Staring har transportbånd i flere længder, så der er en maskine til at dække lige netop dit behov. Hvad end det er jord, beton eller et andet materiale. Længder findes i 4,5 meter og 6 meter.

Hos Staring har vi i 60 år skaffet os en stor ekspertise inden for udstyr, maskiner og andet til bygge- og anlægs branchen. Staring A/S har transportbåndet til dig. Vi garanterer dig for, at vi vil gøre vores for at kan finde en løsning, der passer til dig. Vores priser er gode og konkurrence dygtige. Vi finder frem til hvad din perfekte løsning er. 

Ønsker du en samtale om Staring A/S og vores service? Eller har du spørgsmål om vores produkter eller dine behov? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 56 88 72 eller på mail: staring@staring.dk – Vi ser frem til at høre fra dig!