Tvangsblander i topkvalitet

Har du forvildet dig ud på markedet på jagt efter en tvangsblander? Det kan være svært at finde den helt rigtige, der passer til dit projekt.

Hos Staring A/S går vi op i, at du får det bedste ud af din maskine og din materiale blanding. Når du er ude og lede efter en blandingsmaskine, er det derfor vigtigt, at du ved hvad du skal bruge den til. Hvilke materialer du skal anvende og hvor meget. Når du ved det, kan vi guide dig i retning af den rigtige maskine.

Er det en mindre mængde kan du anvende et røreværk. Hvis du skal blande større mængder beton eller pudse mørtel, kan det være du skal have fat i en tromle blander. 

Tvangsblander passer til alle dine projekt behov

En tvangsblander kan klare at blande de produkter du behov for. Den kan klare mere end en tromle blander og røreværk. Maskinen blander hurtigt og effektivt. Der er ikke behov for håndkraft af nogen art ved brug af denne maskine. Denne type blander giver et jævnt og ensartet mix og anbefales til Klasse A-byggeri. 

Staring A/S har en bred vifte af professionelle tvangsblander. Vi garanterer dig for, at vi kan finde en løsning, der passer til dit behov. Vi har en maskine til dig, uanset om du har brug for at blande store mængder eller små. Vi finder frem til hvad din perfekte løsning er. Vi har i 60 år skaffet os en stor ekspertise inden for udstyr, maskiner og andet til bygge- og anlægs branchen.

Har du brug for en tvangsblander? Ønsker du en uforpligtende samtale om Staring A/S og vores service? Eller har du spørgsmål om vores produkter eller dine behov? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 56 88 72 eller på mail: staring@staring.dk – Vi ser frem til at høre fra dig!