LIEVERS E-LAP45 – ELEKTRISK 230V.

Håndholdt glittemaskine—Elektrisk.
For problemfri finishing og udglatning af beton overflader og elementer. Letvægts glittemaskine, kraftfuld og brugervenlig velegnet til brug i beton industrien.

Beskrivelse:
Denne glittemaskine er en kraftfuld, og alligevel meget nem og sikker maskine at bruge. Letvægts glittemaskine (Kun 12kg. Alt i alt inkl. skive). Denne en mands, håndholdte maskine er udviklet i samarbejde med præfabrikerings industrien, og er i særdeleshed designet for nem og problemfri finishing og udglatning af beton overflader og elementer.

Hoved egenskaber:

  • Drives af stærk, pålidelig dobbelt isoleret elektrisk motor, med special designet gear boks. Dette sikre største ydelse (i forhold til hastighed og kraft under brug)
  • Udstyret med elektronisk hastighedsregulator, hvilket gør at brugeren kan regulere hastigheden fra 160 RPM til 300 RPM. Dette sikre, at bedste finsish kan opnås til den konkrete opgave.
  • Betjeningshåndtag kan justeres op til 1,8m.
  • Brugerhåndtag monteret på siden for ekstra kontrol og bedre mulighed for manøvrering under brug. Dertil er der også monteret en død mands kontakt, for ekstra sikkerhed.
  • Disken er lavet af specielt nylon materiale, som er mere slidstærkt og mere letvægts end de traditionelle stål diske og de er mere glatte, hvilket giver en fladere, stærkere afslutning.

Diameter mm

450

Motor Type

Elektrisk

Vægt kg.

12

Vare nr.

3423045000EXH