Hvilken størrelse pladevibrator skal du vælge?

Leder du efter den helt rigtige pladevibrator til dit projekt? Det er en af dine vigtigste værktøjer når du fx. skal lægge ny terrasse. Når der skal lægges fliser, er det essentielt at der er et plant underlag. Til det formål anvendes der en pladevibrator. 

Pladevibratoren bruges til at jævne jorden inden fliser lægges på. Derefter bruges den til at vibrere stenene på plads når terrassen er færdig. Men der er også en række andre kriterier, når du skal vælge produkt.

Overvejelser til dit valg af pladevibrator

Når du skal finde ud af hvilken størrelse pladevibrator du skal bruge, er det en vigtig faktor, hvilket materiale der skal komprimeres. Hvis det sand og grus, kan du blot nøjes med en pladevibrator på omkring de 90 kg. Skal du bruge maskinen til beton eller oven på den færdige flise belægning, skal du helst vælge en model på minimum 200 kg. 

Det er også værd at tænke over hvilken motor din pladevibrator skal have. Starings pladevibrator kører på enten benzin, diesel eller el. Her kan du derfor frit vælge mellem din foretrukne motor – hvad end det er batteri eller benzin. 

Staring A/S har en pladevibrator til et hvert behov. Vi garanterer dig for, at vi vil gøre vores for at kan finde en løsning, der passer til dig. Vores priser er gode og konkurrence dygtige. Vi finder frem til hvad din perfekte løsning er. Hos Staring har vi i 60 år skaffet os en stor ekspertise inden for udstyr, maskiner og andet til bygge- og anlægs branchen.

Har du brug for den helt rigtige pladevibrator? Ønsker du en uforpligtende samtale om Staring A/S og vores service? Eller har du spørgsmål om vores produkter eller dine behov? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 56 88 72 eller på mail: staring@staring.dk – Vi ser frem til at høre fra dig!