Hvad bør du overveje inden du køber dykpumpe?

Er du på jagt efter en dykpumpe? Der kan være mange grunde til at du skal have fat i sådan en. Er kælderen blevet oversvømmet ved skybrud? Det kan også være at græsplænen ligger under vand. 

Uanset hvad grunden er, kan det være en god idé at have en dykpumpe, hvis du befinder dig på lavtliggende grund. Eller hvis der ofte komme store regnskyl på kort tid. Det kan også være til at pumpe sort spildevand. Når du leder efter en dykpumpe til dit formål, er der et par ting du skal overveje.

Overvejelser til dit valg af dykpumpe

Først er det vigtigt du tænker på formålet. Hvor mange liter skal pumpen kunne klare? Det kan variere fra en opgave til den næste, hvor meget vand, der skal pumpes væk i timen. 

Hvilken slags vand, er også et godt spørgsmål at stille sig selv. Er det for eksempel urent vand du skal bruge en dykpumpe til? Hvis svaret er ja, skal du vælge en entreprenørpumpe, der kan klare større partikler. Ellers behøver du blot en model der kan klare mindre partikler.

Så skal du også vurdere pumpens løftehøjde. Det er godt at have styr på, så du ved hvor lang slangen skal være og hvor hurtigt den pumper vandet væk. 

Til sidst er det godt at se på, hvor godt pumpen har klaret sig i tests. Matcher prisen og kvaliteten? Er forbrugere og anmeldere tilfredse med modellen? Du kan finde både dyre og pris venlige modeller, men det vigtigste er, at den passer til dine behov. 

Ønsker du en uforpligtende samtale om Staring A/S og vores service? Eller har du spørgsmål om vores produkter eller dine behov? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 56 88 72 eller på mail: staring@staring.dk – Vi ser frem til at høre fra dig!