Et ansvarligt aftryk

De 17 verdensmål

STARING og verdensmålene

STARING vil gerne arbejde med målene for, at vi i fællesskab kan indfri dem. Derfor arbejder vi her på Staring på at tage ansvar for de mål vi, som virksomhed, har indflydelse på.

Mål 3: Sundhed og trivsel

På Staring forsøger vi at gøre noget ud af vores medarbejderes sundhed både psykisk ved at holde et godt arbejdsmiljø blandt kollegaer, og fysisk ved en række forskellige tiltag.

  • På Staring har vi en frugtordning, hvor der bliver leveret frisk frugt til virksomheden hver uge, så der altid er frisk frugt til rådighed.
  • Medarbejderne har igennem arbejdspladsen tilbud om massage, fysioterapi osv.
  • Vi gør, hvad vi kan for at forebygge arbejdsskader ved at have optimale ergonomiske hjælpemidler til bl.a. tunge løft.

Mål 4: Kvalitetsuddannelse

STARING er med i DI Lærerpladsfællesskabet. Igennem dette er STARING med til at uddanne den næste generation af dygtige faglærte. Det er godt for både erhvervslivet, samfundet og den enkelte lærling.

På STARING uddanner vi med stolthed.

Mål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst

STARING er med i virksomhedscenteret for Brønderslev kommune. Hvilket betyder, at vi har plads til 3 personer, der har forskellige udfordringer, der påvirker deres arbejdsliv. Dette kan være både psykisk og fysisk. Ved at tage dem ind som medarbejdere, kan vi hjælpe dem i gang igen på en ordentlig måde, og i et tempo den enkelte kan følge med i.

Ud over det, hjælper vi også de omkringliggende kommuner og skoler, ved, også her, at tage imod personer med forskellige udfordringer. Heriblandt hjælper vi SemaiSkolen ved at tage imod deres elever og imødekomme deres individuelle behov.

Mål 10: Mindre ulighed

Målet om mindre ulighed er en vigtig sag, når der ansættes medarbejdere hos STARING. Der bliver ikke skelnet mellem hverken race, køn, sexualitet, alder, handicap, religion eller andre mærkater. Vi går ikke op i om du er kvinde, transkønnet, sort, eller andet, men vi går op i færdigheder. Både personlige og faglige.

Vi vurderer ud fra, hvad den enkelte person har at tilbyde arbejdspladsen.

Mål 13: Klimaindsats

Hos STARING bliver klimaindsatsen vægtet højt, og derfor kigger vi hele tiden på, hvordan vi kan forbedre os. Vi får bl.a. vores leverandører til at sende på genbrugspaller, og arbejder også på at gøre vores egen emballage mere genbrugelig.