Professionel affugter

En professionel affugter er din tætteste allierede og din bedste ven når skaden er sket og du har brug for en affugter. Uanset om der er tale om hus, lejlighed, kontor eller store lokaler, så kan der ske fugt. Der er mange årsager til at der kan forekomme kondens, der kan føre til skader.

Uanset hvilke fugt problemer du oplever, så kan den helt rigtige affugter hjælpe dig. Når du skaffer en kondensaffugter, fjerner den noget af fugten fra luften i rummet. Dette sænker luftfugtigheden. Det hjælper både bygningens sundhed og din. Hos Staring A/S har vi et bredt udvalg af affugtere, der passer til dit behov.

Professionel affugter til forebyggelse og mindskning af vandskade

Hvilken professionel affugter du skal have, afhænger af dit behov. Der er stor forskel på om du skal have en lille model, der har lavt strømforbrug og kan sænke luftens fugtighed i en mellem stor kælder. Denne kan være god som forebygger. Dette er ofte det man kalder en kondensaffugter.

Eller har du brug for en større professionel affugter til vandskader eller i indendørs miljøer, hvor der er høj luftfugtighed? 

Hos Staring A/S kan du se en bred vifte af affugtere. Vi garanterer dig for, at vi kan finde en løsning, der passer til dit behov. Med vores light serie, proff serie, absorberings affugter og tilbehør, finder vi frem til hvad din perfekte løsning er. Vi har i 60 år skaffet os en stor ekspertise inden for udstyr, maskiner og andet til bygge- og anlægs branchen.

Har du brug for en professionel affugter? Ønsker du en uforpligtende samtale om Staring A/S og vores service? Eller har du spørgsmål om vores produkter eller dine behov? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 56 88 72 eller på mail: staring@staring.dk – Vi ser frem til at høre fra dig!