RUBI TANDSPARTLER I POLYURETAN

Lang holdbarhed og ergonomisk design
Tandspartler fra RUBI der er fremstillet af yderst slidstærkt polyuretan. Materialet adskiller sig fra traditionelle spartelmaterialer som stål og plast ved at tilbyde en lang holdbarhed uden risiko for rust. Uanset om du arbejder i fugtige omgivelser eller med krævende materialer, kan du være sikker på, at din RUBI tandspartel holder i mange år. Polyuretan er desuden lettere end mange andre materialer, hvilket gør spartlerne lettere at håndtere, især under længere arbejdsdage.

Den lette vægt er ikke eneste fordel. RUBI har også optimeret håndtagene på de nye tandspartler for at sikre et mere komfortabelt greb. Dette betyder, at du som professionel flisemurer, murer eller gør-det-selv-entusiast kan arbejde i længere tid uden at opleve træthed i hånden eller håndleddet. Ergonomi er en væsentlig faktor i effektivt værktøj, og med disse forbedringer kan du fokusere på arbejdet frem for værktøjet.

Fleksible størrelser til præcise resultater
De nye RUBI tandspartler fås i tre forskellige størrelser: 10×12 mm, 8×10 mm og 6×8 mm.

Fokus på bæredygtighed
Som en ekstra fordel er RUBI’s nye tandspartler FSC-certificerede. Dette betyder, at de er fremstillet med omtanke for miljøet, og at materialerne stammer fra ansvarligt forvaltede skove. I en tid, hvor bæredygtighed er vigtigere end nogensinde, er det en stor fordel for både professionelle håndværkere og gør-det-selv entusiaster, der ønsker at træffe grønne valg i deres projekter.

Vare nr. 6x8 mm

66972

DB nr. 6x8 mm

2434548

Vare nr. 8x10 mm

66973

DB nr. 8x10 mm

2434554

Vare nr. 10x12 mm

66974

DB nr. 10x12 mm

2434556