Vådskærer

En vådskærer er et større redskab, der kombinerer en diamant klinge og en vandpumpe. Vådskæreren bliver brugt til at skære fliser, beton, klinker og murersten – den er din bedste ven når du skal arbejde med fliser.

Er du den garvede handyman eller den erfarne gør-det-selv-mand, så er en vådskærer en investering du ikke vil fortryde. De findes i et bredt spænd i forhold til pris, størrelse og kvalitet. Når du leder efter en vådskærer skal du tænke over ting som konstruktion, størrelse, præcision, højde og levetid.

Vælg den rigtige vådskærer 

Før du går ud og køber en større maskine er det en god idé at overveje dine valg grundigt. En vådskærer er en investering og et uvurderligt stykke værktøj at have i værktøjskassen. Hvis du arbejder i håndværker faget, er det en perle i samlingen af udstyr og maskiner. 

Hvis du ved hvad dit næste projekt har brug for, er du godt på vej. Hold øje med specifikationerne på maskinen. Hvilke materialer kan den skære og hvordan skal det skæres.  Motor størrelse er også en faktor. Selvom skære dybden på maskinen er god, skal motoren kunne trække det. Til sidst er det vigtigt, at din vådskærer kan støtte det element du skærer, så du får en sikker finish. 

Hos Staring A/S har vi mange års erfaring indenfor maskiner og udstyr til bygge- og anlægs- branchen. Vi går op i, at du får det værktøj du skal bruge til din bygge plads. Vores priser er gode og konkurrence dygtige. Vi finder frem til hvad din perfekte løsning er. 

Ønsker du en samtale om Staring A/S og vores service? Eller har du spørgsmål om vores produkter eller dine behov? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 56 88 72 eller på mail: staring@staring.dk – Vi ser frem til at høre fra dig!