Byggepladsens bedste flow

– med en Staring Piccolo Silo! 

Selvom vi nok er mest kendt for blandere og pumper, er ét af vores absolut mest efterspurgte produkter for tiden, vores Staring Piccolo Silo. Ude på byggepladsen har flere fået øjnene op for hvor meget det betyder at have en både kompakt og effektiv løsning til blanding og distribution af mørtel. 

Med en Piccolo Silo fra Staring bli’r det ikk’ nemmere. Det er din garanti for et ensartet flow og perfekt mix – hver gang!

Systemet er udviklet til ifyldning fra Big-Bags, og passer perfekt til opgaver hvor sækkeifyldning ofte bliver både for dyrt og langsomt. På billedet ser du siloen i samspil med vores alsidige tvangsblander, STB-110. Tillykke til CRH Concrete med det effektive ”makkerpar”!

Vores Piccolo siloer leveres altid med: 

✅ Galvaniserede teleskopben
✅ Gaffellommer til løft med truck
✅ Vibrator 
✅ Lukket støvtæt låg

Starings siloer kan tilpasses 100% dine behov. Du kan f.eks. tilvælge: 4 stk. vejeceller, vanddosering, snegl, gennemstrømsblander og meget mere.

Vil du høre mere om mulighederne for dit kommende Silosystem, så skriv til staring@staring.dk eller tag fat i én af vore dygtige sælgere, du finder dem her: staring.dk/medarbejdere

Se alle vores Silosystemer her: staring.dk/produkter/silo

Kategorier