Tilbage

VENTILATOR VAF-GULV MAX

VAF Gulv-serien er den perfekte løsning til at tørre gulve og tæpper eller til luftcirkulation ved brug af affugtere. Med muligheden for både vandret og lodret placering, tilpasses ventilatoren let efter behov. Til trods for dens lave energiforbrug, har VAF-serien en imponerende luftgennemstrømning. Alle ventilatorer i serien er fremstillet af slagfast plast, hvilket gør dem lette at transportere og ekstra holdbare. Med kapaciteter fra 10m³ til 45m³ er der en model til enhver opgave.

Fordele ved VAF-serien:

  • Mindre driftstop: VAF-ventilatorerne er robuste og modstår slag og stød bedre end traditionelle ventilatorer. Dette betyder færre driftstop og øget effektivitet.
  • Længere levetid: Fremstillet af korrosionsfri polyethylen, undgår VAF-ventilatorerne rust og bevarer deres flotte overflade i længere tid, hvilket reducerer omkostninger og øger holdbarheden.
  • Lavere vægt: Med en vægt op til 40% mindre end stålventilatorer, er VAF-serien mere transportabel og reducerer risikoen for rygskader ved løft.

VAF Gulv-serien kombinerer alsidighed, holdbarhed og effektivitet, hvilket gør den til det ideelle valg for enhver opgave.

Ydelse/Luftmængde m3/min.

36/39/45

Spænding Volt

1x230 V

Vægt kg.

17,8

Vare nr.

VAF-GULV MAX

Tun nr.

1686728

VVS nr.

353592120